Schnoodie Coat Concept

Vi hjälper dig att sköta om din bästis på ett smidigt sätt i hemmet. Dusch och bad brukar vara en utmaning. Förhoppningsvis går de smidigare nu, och ni får mer tid över till att leka, softa och gosa 🤗

Vårt "
coat concept" passar alla hundar och är utvecklat tillsammans med hundfrisörer. Formula framtagen av Sveriges främsta lab för kosmetiska produkter.

Schnoodie schampo och balsam är mycket drygt och ska spädas minst 1-4ggr, men funkar upp till 1-20ggr (beroende av storlek och smutsighet).

Mycket innehåll för pengarna jämfört med en produkt som inte spädes ut 
🤝

Återvinn en lämplig pet-flaska. Fyll på med vatten, skaka för att blanda produkten med vatten. Sätt på Schnoodie Cap (smart kork) för att lättare sprida över hela pälsen. Enjoy!

Formulan är givetvis 100% PH-balanserat och passar alla hundar. Provitamin B5 och extra utvald aloe vera hjälper till med återfuktning. Växt-baserat keratin/protein stärker pälsen. Fri från SLES och parabener. Vegan at its best!🌱

Kolla gärna illustrations-video här.


Använd våra olika borstar för tov-utredning som funkar både till blöt eller torr päls. Även bra hjälpmedel vid fön-torkning. Ett tips är att först torka med vår handduk som har förvånansvärt bra uppsugningsförmåga och är samtidigt skonsam för händerna. 

 

"Efter grundliga tester av flera hundprodukter på marknaden, märkte jag att många hade få vettiga tvätt-aktiva tensider, trist doft och var inte så dryga.”

”Det är viktigt att det tvättar rent enligt hundfrisörnivå och har en trevlig äkta doft. Jag tog kontakt med ett par hundfrisörer för att stämma av mina tankar, och de höll med mig."

Läs gärna mer om hur jag påbörjade Schnoodie 🤗🐾